Slimme ideeën hebben sterke oplossingen nodig.

Ontdek onze magneten!

Slim & Sterk

Magneten zijn ongelooflijk aantrekkelijk. Met uw ideeën, worden ze onweerstaanbaar.

Functioneel & Mooi

Ziet er goed uit. Werkt nog beter!

Eenvoudig & Flexibel

Netjes houden. Zo eenvoudig!

Veilig & Betrouwbaar

Hechtkracht tot 40 kg. Ben jij sterk genoeg?

De Magie van Magneten

Neodym

Magneten zijn gemaakt van een legering van Neodym, ijzer en borium. Zelfs de kleinste magneten hebben geweldige superpower - je zult versteld staan hoe sterk ze zijn.

Omdat Neodymmagneten zonder coating in lucht corroderen, zijn onze fix-o-moll magneten vernikkeld, waardoor ze ook een hoogwaardige zilverkleurige afwerking krijgen. Sommige magneten zitten ook in een siliconen mantel, die gevoelige oppervlakken beschermt, een antislip-effect heeft en de magneten beter bestand maakt tegen verwering.

Ferriet

Magneten zijn bij lange na niet zo sterk als Neodym magneten, maar zij hebben het grote voordeel dat zij niet corroderen en worden daarom vaak ongecoat gebruikt.

Ze zijn daarom ideaal voor gebruik buitenshuis en zijn bestand tegen hitte en vocht. Door hun matte antracietkleurige oppervlak zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van Neodymmagneten. Naast de harde magneten zijn er ook elastische magneetbanden, die ideaal zijn om er kleine, metalen voorwerpen aan vast te maken, maar ook om lichte voorwerpen zoals bv memoblokken te magnetiseren.

Hoeveel hechtkracht heb je nodig?

fix-o-moll- magneten behoren tot de sterkste magneten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Neodym magneten maken indruk met hun ongelooflijke magnetische krachten bij een minimaal volume. Deze kleine krachtpatsers kunnen tot 40 kg dragen. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen, kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten en zijn altijd herbruikbaar.

< 1 kg
< 3.5 kg
< 10 kg
< 40 kg

Ontdek ons assortiment

Ontdek verschillende vormen en maten: Kubussen, pionnen, haken, schijven en nog veel meer - Tik of klik op de productafbeeldingen om een voorbeeld van gebruik te zien.

Heeft u interesse in onze magneten?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - wij zullen uw vragen over onze producten graag zo goed mogelijk beantwoorden.